АЛФА ПАК
Хартиени продукти и опаковки

„АЛФА ПАК“ е предприятие, което е профилирано в производството на хартиени опаковки и изделия от хартия, включващо производство на чаши за еднократна употреба, хартиени пликове без дъно и хартиени торби с дъно, с различна вместимост и цветово оформление.
Машините и оборудването, с което разполагаме са изцяло нови и отговарят на всички съвременни стандарти в областта. Същите са доставени и въведени в експлоатация с помоща на успешно изпълнен проект по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на Българската икономика“ 2007-2013, финансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от националния бюджет. Успешно изпълнение и отчитане на проекта ни нареди сред водещите компании в бранша, повиши конкурентоспособността ни и гарантира успешното развитие на дружеството.

През 2015 година регистрирахме и търговска марка „ALFA PACK“

Още със създаването на марката, цялостната организация на производството, както и влаганите материали в продукцията са продиктувани от нуждите и изискванията на западноевропейския пазар. Благодарение на опита и клалификацията на мениджърите и персонала, богатото разнообразие и стремежа ни към високо качество на произвежданите продукти, ние ще се стремим да задоволим и най-взискателните клиенти. Предлагаме на пазара богата гама от модели и формати хартиени торби, чаши и пликове. В продуктовия ни каталог фигурират всички стандартни формати и размери, както и специфични такива по поръчка на клиента. Разнообразието от продукти се допълва и от множеството допълнителни опции, като възможност за флексо печат в шест различни цвята, изработка на дизайн по поръчка и др. Производствената ни база се намира в красивия гр. Сливница, находящ се само на 25 км. западно от столицата София. Отлично изградената инфраструктура до града е предпоставка за бърз достъп до всички основни пътища в страната и чужбина.

Нашите цели

  • Усъвършенстване на качеството.

  • Вниманието към клиента.

  • Разнообразие от продукти.

  • Изработване по поръчка.

  • Внимание към детайлите.

Ние сме горди да работим с

Henkel
Dupont
Huber
Rossini
Lohmann
Walki